senelerin emeği siteler dururken henüz açılalı 4 ay olan bir siteyi eklemişler yazık günah millette senelerin emeği var hemde içerik olarak daha kaliteli bildiğim 1 dünya site var.eklenen sitede öyle ağım şahım hiç birşey yok üstüne bide reklam yazıları var.

editör arkadaşlar varsa şu sitenin haklımı haksızmı kayıt edildiğini incelesin blogkaew.com arkadaşın sitesine bişey demiyorum ama yılların siteleri dururken 4 aylık site yanlış geliyor.
O site benim site arkadaşım. Siteye gözüm gibi baktım. Gecelerimi gündüzlerimi verdim icabında. Etidör arkadaşlar incelesin haksız yere mi eklenmiş.
Bir de demişsin ki;
"...üstüne bide reklam yazıları var." Bana bu zamana kadar o kadar tanıtım yazısı için teklif geldi hiç birini kabul etmedim. Sitemde bir tane bile tanıtım yazısı yok.
Bana bir tane tanıtım yazısı göster ben anında r10 üyeliğimi banlatıcam ve bir daha da buraya uğramayacağım. Ama eğer sen bana bir tane bile tanıtım yazısı gösteremezsen aynısını yapacak mısın?
Sitemde
131 konu,
90 adet yorum mevcuttur. Yazıların hepsi de el emeği göz nuru
yüzde yüz özgündür. Alıntı bir kaç yazıya da kaynak belirttim.
Dediğim gibi iddianı kanıtlamak zorundasın. O bahsettiğin reklam yazılarını bekliyorum. Göster bakalım.
Sitemin istatistiği aşağıda.