1- Eğer onaylanmayan siteniz yeni bir site ise ve ihlal olmadığına eminseniz sorun olmuyor. (Genelde içeirk azlığı nedeniyle reklam vermiyor. Zaten o tür sitelere reklam koysanızda bir şey vermiyor.)
2- Yeni sistemde %99 size uyarı veriyor. 3 gün içerisinde ilgili sayfalardan reklamları kaldırın diye.
3- Temel kural buraya dikkat: Kesinlikle yeni sitene eğer varsa veya içerik sorunu yaşamışsa adsense konusunda, bu siteye sosyal araçlar ile hit çekmemeye özen göster. Bu konuda da uyarı almıştım. Uyarı aldığın siteyede bence reklam ekleme.
4- Bazı arkadaşlar bilmeden direk yorum yazmış. Başıma geldiği için sizlere anlatayım;
Sitemde sahip olduğum siteler diye adsenseye bildirmedim. Hani şu kutucuk işaretle sahip olduğun siteleri yaz kısmı olan. Tam 7 kez ihtar aldım sonunda baktım olmacayak tabiki bilmıyordum da o zamanlar 1 ay gibi süre boyunca başka sitelerde reklamlarım kaldı. Bunlardan bazıları -w-a-r-e-z sitelerdi. Sonra olayı anladım ve filtre kullandım.

Diğer konu ise yeni açılan siteme 2 kez red cevabı geldi. Bende reklamlarımı koydum. Sorun olduğunda eğer ilk siteniz sağlamsa uyarı ile yırtıyorsunuz. Bu forumda bu konu başına gelen çok insan var.