Gece 2de yatıyorum, günlük uykuyu 6 saate düşürdüm gece 2ye kadar ( gözümden yaş, başıma ağrı girene kadar modelleme, tasarım, kodlama her ne ile uğraşmak istiyorsam ) haftada 1-2 gün kendime mole veriyorum..
Eğer birşeyler başardıysam 1 hafta mola veriyorum 1 hafta sonra yine.
Günde 2 paket sigara, enerji içeceği / kahve ( türk kahvesi ve şekersiz-sütsüz nescafe karıştırıp ) / sadece dem olarak çay

Sen benim yaptığımı yapma ben Allaha emanet yaşıyorum.
Ama, düzgün yaşayıp dengeli beslenip ben niye başaramıyorum diye üzülmek yerine veya başaramazsam korkusu yaşamak yerine kendime eziyet edip başarıyı sağlıyorum
Valla hocam benim durum sizinkinden iyimiş.Ben eve gelinceye 5-6 saat vakit kalıyor.Bir blog açayıp hedeflerimi,yaptıklarımı ve yapmak istediklerimi yazayım.Hem uğraş olur hem de motive eder

Hafta içi akşamları veya hafta sonu da konu tekrarı yapıp hafta içi okulda test çözerim.(İmkan olsa okulda programlama falan yapmaya çalışacağım ama nasıl yapabilirm diye düşünmüyor değilim.Bir ara kağıt üzeirnde yazıyordum ama hiç zevkli olmuyor

)
Çok sağolun hocam yardımınız ve desteğiniz için.Skype'ınızıda ekliyorum fırsat buldukça konuşuruz