pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Suerte;

Allahtan hep bir fırsat istedim bana bir fırsat verdi onu da değerlendiremedim baya üzgünüm 2 gündür.Gerçi bir yarışmaya bel bağlamamak lazım ama yarışmada 1.olan arkadaş geçen sene katıldığı bir yarışma ile %100 üniversite bursu da kazanmış.Ailelerin düşüncesiyle kendini garantiye almış denilebilir.

@EcLeL;

İşte benim o bir iki kızla flört olayı falanda olmadı kendimi bildim bileli.Benim amacım zaten güzel kızlarla yiyişmek değil.Karakterli kızlarla sevmeyi ve sevilmeyi tatmak.Gerçi şimdi kısmen haklı olarak bu yaşlardaki sevgi sevgi bile değil diyebilirsiniz lakin insanın yine de canı çekiyor.

Kendime en çok kızdığım konulardan biri aileme çok büyük zarar verdim.Şuan tek dileğim ailemin eski haline dönmesi.Benim yüzümden ailemde de problemler çıktı.Bir yandan diyorum acaba bu dediğiniz gibi şartlandırma,bahane üretme huyumdan dolayı çok iyi bir lisede veya ortamlarda olsam bu seferde derslerin yoğunluğundan,hayatın monotonluğundan mı sürekli şikayet ederdim?

Bu bunalımımın diğer bir sebebi de şimdiye kadar sadece bilgisayar başında olmamdan kaynaklanıyor.Yani şimdiye kadar normal seviyede sosyal ve iyi bir hayat sürmüş olsaydım şimdi bilgisayarda bunaldım herhalde diye düşünmüyor değilim.

Aslında hedeflerim vardı hatta 3 aydır duvara asılıydı kağıtlarla tekrar yırtıp çöpe attım;

Ana Hedeflerim;
-Çok iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okumak
-Anı yaşamak
-Çok iyi bir yazılımcı olmak
-Para kazanmaktı

Bunları parçalara bölmüştüm;

Part -1;

Ygs bitirilecek
Algoritma teknikleri öğrenilecek
İngilizce öğrenilecek

Part - 2

Lys bitirlecek
Anı yaşamak
Yazılım geliştirme ilerletilecek.

Vb. şeklindeydi.Lakin dediğim gibi kendimi destekleyecek,motive edecek bir şey olmadığından sürekli sönüyorum.Yine bahane üretmek gibi olmasın yarın sabah 8'den akşam 5'e kadar okuldayım.(Hafta içi tüm günler yani)
Yiyişmek ney la ? İnsan hakettiğini bulur bunu unutma.
Aileni kafana takma senden beklentileri okuman ve sen kendini üzdükce onlarda üzülür.
Okuluda kafana takma, ben sabah 8 akşam 9 iş-dersteyim... Buna ne diyecen ? Buna rağmen hala geliştirebiliyorum kendimi.

Şartlama şartlama şartlama...Bahane üretme, totonun rahatından kıs gelişimine harca.