Benim için korkulacak veya çekinecek bir durumum yok. Şuana kadar 7 arkadaşın özelini yanıtladım. Herkes kazansın elimden gelenin en iyisini yaparım. Yaptım da. Ben seo dur backlinktir bilmem. Ben emek verildiğinde ve herkes sizin o işi en iyi yaptığınızı bildiğinde kazandığınıza inanıyorum. Şuan türkiyenin en çok hacklink yiyen 4. sitesiyim. Ben hacklink diyeyim siz anti seo deyin. Ama siteme direk giren sayısı 40bin. Googleden gelen yok kadar az.
Marka olmanız içinse dediğim gibi farklılıkları yaratmanız lazım. İlk 10 sağlık sitesine bakın kopyanın kopyasının kopyası 1. sırada. Haber sitelerine bakın. Anadolu ajansı haberleri hepsinde virgüle kadar aynı. Paramı kazanmak istiyorsun? Kafana göre yaz. Esinlenerek yazma. Elmayı meyve diye mi tanıtıyorlar, sen sebze tanıt.
Bu zamana kadar en az 200 site batıran biri olarak söylüyorum. Gerçek hit googleden gelen değil sizi seven bağlanandır. Sizi seven adam reklamada tıklar sizide önerir.
800 tl güzel rakam internette fakat kazanç 1 sene ortalama 800 ise o siteye ben kopya veya ilgisizce davranılmış derim. İddia ediyorum 1 siteyi 1 ayda daha sıfırdan 10bin hite getiririm. Fakat benim tek eğlemcem oyun sektörü ve tüm zamanımı siteme ayırıyorum. Bir konumu girmek bile 5 gün emekle oluyor.(Uzun makale düşünün 5 gün emek verilip yazılabilecek bir makale bile yoktur) Yani kopya site veya çok kazanıyor bende açayım diye site açmayınız. İlgi alanınız neyse o konuda açın ve karınız çocuğunuz sevgiliniz gibi sevin sahip çıkın.