cankutay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadasim en basta yazdigina katilmiyorum allah herkese cok versinde google sizi mecburmu tutuyor benim kodlarimi sitenize ekleyinde para kazanin diye?Memnun degilsen kaldir kodlari git sabahtan aksama kadar benim yaptigim gibi 9 saat iste calis para kazan o zaman anlarsiniz azda olsa google kazandiginiz paranin degerini.Ekle kodlari elalem gelsin tiklasin yattigin yerden para kazan ondan sonra kazanilan parayi begenme arkadaslar dahada acik konusayimmi kimse kizmasin bana ama malesef Türkiyede yasayan cogu insan kolay yoldan para kazanmayi cok seviyor-
Günde 10 saat mesaim 2,5 saat işe gidip gelmem var.
Geri kalan 11,5 saatin 4-5 saati uyku, geri kalanı ise sitelerime ayrılan süre.

Yani öyle herkes sen gibi İşkembeden dalmiyor olaya.

Madem netten para kazanmiyorsun, o halde hayati sosyal yaşıyorsun ve stresin BU FORUMDAKI HRRKESTEN DAHA AZ. Bu sayede uzun bile yaşayabilirsin hepimizden.

Buradaki site sahipleri sürekli bir rekabet halinde. Sen hic rekabet etmedin sanırım hocam?

Bak beni news kayıtlı siteler bitirdi. Ondan önceki rakiplerim devlet kurumları ve dev firmalardi. Onlarla rekabet halinde ve uzerlerindeydim.
Ve bunu yapmak senin için oturduğun yerde bi tik kadar kolay.

Uykusuzluktan ve yorgunluktan hastaneye kaldirildigimda sen yoktun yanimda ya da hayata dair bir cok seyden vazgecerken sen eglencene ya da hayatina bakiyordun.

Bu iş bir seçim işi ve "BİZLER" böyle seçtik ve dertlesiyoruz, sen sanırım farklı bir seçim yaptin ki derdimizden uzaksin.

O yuzden hocam genelleme yapma ve insanlarin emeklerine saygı duy.

Hadi selametle. Allah'ın selamı üzerine olsun.

Yoldayım...Tepetaklak yazıyorum...