lordumsen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim gibi tiplere ihtiyacı var bu ülkenin arkadaşım. Önce kendi şeklinize bir bakın. Ay sonu gelmiyorsa bir işe yaramadığın/ız içindir.
Kopya siteciler
Millete anti seo yapanlar
Beleş bloglarla emeksiz para kazanmaya çalışanlar
Ddosçular
Hacklinkçiler
... uzar gider liste.

Bu millet için ne yaptın ki karşılığını göremedin ay sonunu getiremiyorsun? Asıl bu sitenin sizin gibi adamları temizlemesi lazım. Şurada sizin gibileri suçlamak yerine googleye suç buldum %100. Gelirlerdeki düşüşlerin nedenlerinin hepsi paravanlar normalde.

Kazançlardaki azalma ve adaletsizliği söyledim karşılığında sanki burası bir webmaster sitesi değilde, dini vaaz sitesi gibi üşüşenler oldu. 1 saattir alttan alıyorum da yeter arkadaş. Benim şükretmem gerektiğini bile söyleyenler var=) Arkadaş şükredeceksem burada etmem, sorunum varsa yazarım, kimin ne olduğuda sadece bilgim varsa yardım ederim. Ay sonunu getiremeyene harçlık veremem.

özet: Umarım google herkese hakettiğini verir.
Senin burda kimseyi asagilayici,kücük görme ve rencide etme gibi bir hakkin asla olamaz bu site asil sizin gibi gözünu para hirsi bürümüs kendinden baska insanlari düsünmeyenleri degil burdan Türkiyeden temizlemeleri lazim.Kazanclarda azalma adaletsizligini bahane ederek ekran görüntüsünü burda paylasip ahkam kesecegine cok degerli siten icin GOOGLE Acarsin telefon alirsin bir randevu benim sitem neden az kazaniyor diye sorarsin,Burda google yetkilisimi varda gelmissin burda bu konuyu aciyorsun ozaman.