cankutay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadasim en basta yazdigina katilmiyorum allah herkese cok versinde google sizi mecburmu tutuyor benim kodlarimi sitenize ekleyinde para kazanin diye?Memnun degilsen kaldir kodlari git sabahtan aksama kadar benim yaptigim gibi 9 saat iste calis para kazan o zaman anlarsiniz azda olsa google kazandiginiz paranin degerini.Ekle kodlari elalem gelsin tiklasin yattigin yerden para kazan ondan sonra kazanilan parayi begenme arkadaslar dahada acik konusayimmi kimse kizmasin bana ama malesef Türkiyede yasayan cogu insan kolay yoldan para kazanmayi cok seviyor-
Hocam merakımdan soruyorum burada olma amacınız nedir? Benim bildiğim en azından adsense konusunda site sahipleri durur. Yani bir dolmuş şöförü gelipte "ya bugün az müşteri vardı acaba neden?" diye buraya bakmaz=)Kolay yoldan para kazanmak derken eğer beni işaret ediyorsan senin çalıştığın 9 saat benim için alıştırma kısmı. 2 saat uyuyorum hastalığım nedeniyle. Şuan bahsettiğim site ise rakibi bile olunmayacak ağır emek gerektiren ve milyonlarca kişiye yardımcı olan bir site.

Hayatım boyunca 1 kelime bile almadım hayatım boyunca 1 resmi bile kendim hazırladım. Yani bu tür eşleştirmeler çok saçma. unutmayalım kı internette yapılanda bir iş. Ve şuna her zaman inandım. İnternette yapılan işte tüm vucut çalışıyor. Çoğu meslekte beyin gerekmiyor. Saygılarımla