Örnek 1

Alıntı
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 1024 Kbps 4 GB ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2048 Kbps 6GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.
Örnek 2

Alıntı
kotalı erişim seçeneklerinde kota aşım ücreti 0,0092 TL/MB’dir. Kotalı paketlerde faturalanacak maksimum tutar aynı hızın (en düşük ücretli) limitsiz tarifesinin 2 katını geçemez.
Kotalı paketlerde böyle bir sınırlama hepsinde var ve bu sorunu zamanında ttnet ile de superonline ile de yaşadım. Benzer kurallar hepsinde olduğu halde uygulamıyorlar. Öncelikle BTK'ya şikayet edin, mutlaka sonuç alırsınız ama olmazsa tüketici hakem heyetine şikayet edin. O fatura mutlaka düzelir.

Önlem olarak mac filtresi veya kırılmayı zorlaştırak türde algoritma kullanabilirsiniz.

Savcılık noktasında, o hat üzerinden girilen sayfaların hespi kayıt altında nihayetinde. Eğer kaçak kullanan kişi kendi kişisel hesaplarına sizin bağlantınızdan girmiş ise kim olduğunu bulmak mümkündür diye tahmin ediyorum. Savcıların ne dediğine bakmayın. Telefon, banka numarası vs verdiğim halde "nasıl bulucağım bu adamı" diyen savcı kılıklı cahil adamcıklar gördüm. Teknik incelemeyi onlar yapmıyorlar allahtan, siz şikayetinizi verdiğinizde mecbur bakacaklar.