WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 31 aralık 2013'te bende sizin gibi tbmlerin tavan yapmasından 4 köşe idim...ama maalesef ki 1 ocak oldu ve kara 2014 başladı. 0.20-30 olan bir an da 0,10-08 e düştü.
2014 yılında para kazanan var mı bilmiyorum. Ama bildiğim tek şey ne olduysa TL'ye geçildikten sonra oldu.

Bir de ayrıca TL'ye geçildiğinden bu yana 2.000- 3.000 lira civarında kesik yedim. Gün içinde atılan kesiklere onlarda eklenince tam oldu.

Yine de şükür derken Google son vuruşu yapıp News kayıtlı sitelere babalık yaptı ve can çekişmeye fırsat bırakmadı.

Uzun lafin kısası mafolduk.

Yoldayım...Tepetaklak yazıyorum...
Size ve konu sahibine bir teklifim var madem cok yüksek meblaglarda kaybiniz var ben Almanyada yasiyorum euro olarak ödemelerimi aliyorum bana aylik kazanclarinizdan %10 kar payi verin size yardimci olayim benim fazlasinda gözüm yok.
Hocam hak yenme konusunu anlamiyorum tamam bir site acmissiniz masraf yapmissiniz hitleriniz iyi olmus oturmus sitesiniz ve adsense reklamlarini eklemissiniz millet gelmis tiklamis sizde bu iste para kazanmissiniz.Ben sunu anlayamiyorum sizin yazdiklarinizda siz bu ise baslarken 260 kisiye ekmek verme olayini buna güvenerekmi giristiniz?Bugün dünyada hersey olabiliyor ve olduki google yerle bir oldu kapandi adsense bitti gitti ne yapacaksiniz?Acikca sunu söylüyeyim oturdugunuz yerden suanki anlatiklariniza göre bu parayi kazaniyorsunuz hala aglaniyorsunuz ayda 800tl parayi kaznamak icin anasindan emdigi süt burnundan gelen insanlari düsünmeden!