Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Murat Bey,

Bugün ulaştı. Ayrıca ödemeyi Martta yaptık, o yüzden martta kestiğinizi düşündüm. Nisan kestiğinizi bilsem beklerdik daha.

Ben size hem mail attım hem telefonda defalarca ulaşmaya çalıştım. Yani şimdi her gün herkesten mail aldığımız sorunsuz mail hesapları sadece sizin yolladığınız mailleri almıyorsa, diyecek birşey yok. Aynı şekilde Yedpa'da her kargonun şubesi var ve asla adres karışıklığı vs.. olmuyor, iş merkezi zaten burası. Adamlar aynı iş merkezindeki dükkana teslimatı yapamıyorlarsa kapatıp gitsinler karguculuk yapmasınlar. Demem o ki bu güne kadar bize yollanan her kargo ulaştı, her mail ulaştı. Suçlayıcı değil daha samimi bir açıklama beklerdim, bir sıkıntı varsa açıklardınız beklerdik. Ödemeyi martta yaptık, faturayı nisan kesmişsiniz, müneccim olmadığımız için bunu bilemiyoruz, mart faturaları işlendi bitti.

Neyse faturayı aldık, aslı da ulaşır umuyorum.

Kolay gelsin size.
Siz beni ilk defa aradığınızda fatura elimize ulaşmadı diye, 2 Nisan'da faturanızın kesildiğini, 2 Nisanda'da kargolandığını direk size söyledim telefonda.

Bana samimiyetten bahsediyorsunuz, satış konusuna şikayette bulundunuz, sesimi cıkarttım mı? Pek tabiki şikayet konusu açılabilirdi bu konu hakkında? Biz bir hosting firması değiliz, attığımız mailler neden gmaile ulaşmadı da böyle bir problem yaşadık onun hesabını hizmet aldığım yere sorarım. Kargo firmasına da sorar neden gönderilen kargo yerine ulaşmamış bunun hesabını da kargo firmasından sorarım aynen sizin burda bana faturanın hesabını sorduğunuz gibi. Oda büyük ihtimalle bizim hatamız çıkar pektabiki, yanlış adres yazılmış olabilir, cari kaydı benzer başka bir firmaya gönderilmiş olabilir. Size bu konuda hiçbir suçumuzda yok demedim, kontak problemi yaşadığınız için bu durumda ben suçluyum.

Önemli olan probleminizin çözülmüş olması ve maddi bir zarara uğramamış olmanızdır. Sunucunuzun hayırlı olmasını dilerim.