Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Malesef hala fatura ne fiziki olarak ne de taranarak hiçbir şekilde ulaşmadı. Faturaları beyan ettik. Olan bizim KDV'den ve gelir vergisinden olan zararımız oldu. Açıkçası benim çok pişman olduğum bir ticaret oldu ve önermiyorum, kurumsallıkla ilgili olmayan bir yer. Şubatta da çok yüklü miktarda bir donanım alımı yapacaktık ve son anda vazgeçmiştik, çok şükür ki vazgeçmişiz.
Nasıl nisan faturasını mart beyannamesine koyamadığınız için zarardasınız?

Bizdeki ikinci nüshasıda bugün yada yarın elinize ulaşmış olur zaten tekrar kargolandı.

Ben 4 kere eposta yolu ile gönderdim Cihan Bey, en son bana 18:04 Cuma günü eposta atmışsınız 17:03'te, bir daha da bir epostanız ki ben o epostasınıza cevap olarak attım, su anda da gmail üzerinden atıyorum size tekrar benimle daha önceki bütün kontaklarınız da kullandığınız gmail eposta adresinize. İzniniz olursa buraya da koyayım, insanlar görsünler, bana eposta atmak yerine bütün hafta sonu buraya mesaj yazmışsınız. Benim anlamadığım da bu? Neden bir cümle de olsa faturanın elinize hala ulaşmadığını belirten bir eposta atmadınız da buradan yazmaya devam etmişsiniz? Ben yine size buradan cevap vermezdim de, firmanızın zarara uğradığını söylediğiniz için cevap vermek zorunda kaldım. Muhasebenizle tekrar konuşun durumu daha iyi onlar izah edeceklerdir.