Bu kadar isabetli yorum okumamıştım daha önce. Çok doğru. Kadın için de erkek için de bu yorum tam isabet.
Hepiniz güzel kız sevdasındasınız. Güzel kızlar da para sevdasında. Şimdi ne olacak? Siz kızları güzel-çirkin diye sınıflandırırsanız, kızlar da sizi yaptığınız bu sınıflandırmaya göre paralı-parasız diye ayırır...
Para güzel kıza giden yolsa eğer o kız ettir ve bile bile lades işte zengin erkek parasıyla et satın alır. Kız da kendini paraya satmış olur.
Ne zamanki ilişkinizde karşılıklı sevgi-saygı esas olursa, ne zamanki karşınızdaki insanı maddi ve fiziki açıdan değil de manevi ve ruhani açıdan ele alırsanız o zaman iş ticaret olmaktan çıkar gerçek sevgiye döner.
İşte bunu kabul edemediğiniz için güzel kızların yanında neden çirkin erkek var diyorsunuz ya da benim yanımda neden güzel kız yok diyorsunuz. Kadınlar da zengin adam sevdasından dolayı ona buna burun kıvırıyor. Ne kaa ekmek o kaa köfte olayına döndü iş. Çok ama çok yanlış ama düzen böyle maalesef.
Para güzelliği satın alabilir ama mutluluğun değerine biçilemiyor. Herkes dengiyle olmalı bence

Denginize bakarsanız böylece o beni beğenmedi bu bana burun kıvırdı derdiniz olmaz.
satana bağlı. ben kendimi hiç satmadım onun içinde alıcı çıkmadı.