antiTRust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödeme yaptınız ve domain panelinize geldi mi? Eğer geldiyse artık iptal edemezler, icann fee ödenmiştir. Ancak domainin düşmesini beklersiniz veya bu saçmalıklara göz yumup gerekli bilgileri vermek lazım, ama bana sanki ucuz domain satarak kredi kartı bilgilerini elde etmeye çalışıyorlar gibi geldi, hiç güven vermedi açıkcası.
Maalesef domain panelimde ve aktif durumda..sanırım iptal edemem.Ben bu firma güvenilir diye aldım birkaç forumdada sayılı firmalardandır oldukça güvenilir filan yazıyor diye aldım ama bu kadar şey isteyeceklerini bilseydim ellemezdim..Hadi kimlik fotokopisini anlarım telden çeker yollarımda bu diğer ıslak imza filan nedir orasını çözemedim alttarafı 5,95 dolarlık bir domain aldım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:43:22 -->-> Daha önceki mesaj 14:42:32 --

abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün satın almadıysanız banlamazlar ancak eninde sonunda işiniz düşer yine uğraşmak zorunda kalırsınız. Aldıysanız da domain büyük ihtimal kendilerinde boş yere durur. Sadece 1 domain olarak bakmayın bunlar belli başlı firmalar, alın üyeliğinizi sonra şifrenizi kayıt edin dursun bir kenarda. Ben geçen gün başka bir firmaya üye oldum yine aynı şekilde bunun gibi bilgiler istediler. Hatta bazen siz ödemeyi yaptıktan sonra güvenlik gerekçesi ile domaini silebiliyorlar bu bakımdan sağlama almış olursunuz.
Başka seçenekte kalmadı zaten tıpış tıpış vericez.maalesef.