Hasidluu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Web teknolojileri dersi nedir allah aşkına
Hangi üniversitenin 1. sınıf ders içeriğinde web teknolojileri var?
------------------------
Kardeşim 2 video izle öğrenirsin html ve css'yi. İkiside kodlama çeşididir. Dil denemez. Maximum 1 günde mantığını kavrar ertesi gün basit html+css sayfalar üretirsin. Zorunlu staj dışında staj yapacağına otur video izle r10'dan iş yeri olan sektörle ilgili iş yapanların yanına arada çay içmeye git. Sektörel bazda ne dönüyor neler oluyor kafandakiler netleşir hemde çevre edinirsin. PHP'yide kendin öğrendin öğrendin.

http://www.ogretiyor.com/kategori/15...lim-gelistirme al gözünü seveyim Tayfun Erbilen'den bu işi öğrenemezsen zaten kimseden öğrenemezsin vesselam.

2 dandik kodlama kapacağım diye staj vs uğraşma. Bi bakmışsın çay kahve getir götür yapıyor halde bulursun kendini. Zorunlu staj zamanı zaten okulun onayladığı yerler kapı gibi fabrika veya netsis vari yazılım firmaları olur.
Anladım Tayfun Erbileni izledim evet css konusunda onun sayesinde birşeyler yapabiliyorum ama ben daha fazla stajı cv de yazabilmek için arıyorum .. Yinede yazdıklarınız için teşekkür ederim dediğiniz gibi belkide kendim öğrenerek daha iyi şeyler yapabilirim..