Merhabalar,
Trakya Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği 1. sınıf öğrencisiyim. Bir çok sitede editörlük yaptım ve kendim de bir çok site kurdum onlar ile uğraştım. Öncelikle okulda daha çok masaüstü yazılım dili öğretiliyor ve ben açıkçası PHP, CSS gibi dilleride öğrenmek istiyorum daha doğrusu bana konu farketmeksizin birşeyler öğretebilecek bir yerde staj yapmak istiyorum yazın. Sizce nerelere başvurabilirim ve bu konuda önerileriniz varmı acaba ?
Bilgisayar mühendisliğinde web teknolojileri ve web programlama olmak üzere iki ders bulunmakta. Sizin şuan web teknolojileri dersi görüyor olmanız lazım 1.sınıf olduğunuz için. Ders içeriğinin de HTML5, CSS ve tasarım temelleri olması lazım. 3.Sınıf'da web programlama dersi ile Php ve benzeri diller göreceksiniz.
Ayrıca bu dilleri herhangi bir yerde işe girerek öğrenemezsiniz çünkü iş yerindeki kişiler sonuçta eğitmen değil. İşe girdiğinizde sizden birşeyler yapmanızı bekleyecekler yani hadi gel sana bişeler öğretelim demezler ama iş hayatı konusunda tecrübe edinmek istiyorsanız ve sektör hakkında bilgi edinmek istiyorsanız tabikide çalışmanızı tavsiye ederim.