Mfile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi usta saç egzamasına baktımda sanki bende var hatta direk var gibi saclarım acayip yaglanıyor yani yıkıyorum geceden sabah yaglanıyor ayrıyetten yaşımız genç diyeyim ama tepelerden bile saç dökülmeleri basladı acaba bu ilk mesajına baktımkonudaki ama sonradan kücük losyon ve hap aldım demıssın bende doktora gittim biçok kez ama stres diyip şampuan yazıp gönderdiler şampuanlar bi fayda etmedi. Şuan şampuan kullanıp sonrasnda bioblasın kremini kullanıyorum yaglanma gecikmeye basladı ama tamamen nasıl kurtuluruz biraz uzun oldu ama

Ben o tepelerden dökülen yerleri hep tırnagıml kasıyordum ondan dökülürmüya
Bunun bir çaresi yok ama araları uzun tutmanın yöntemleri var.

antiTRust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben direkt dermovate kullanıyorum, evet yanma yapıyor ama zaten kortizon bir ilaç, bu arada ben de çok doktora gittim bana dedikleri "bununla yaşamaya alışacaksınız beyefendi!" yani çaresiz bir dert kısmen. ara sıra azdı mı duş sonrası dermovate kullanıyorum ama sonra tekrarlama oluyor. banyoda şuan kaç tane şampuanım var sayısını bile bilmiyorum, öyle lanet birşey ki hemen adapte oluyor, dünya'nın en iyi şampuanına bile 3-4 kullanımda adapte oluyor ve tesir etmiyor. bu dertle yaşayacağız , Allah daha büyük dert vermesin.
Hocam aynen dediğin gibiydi durum bende de ama ilaçları değiştirmek gerçekten büyük bir fark yaratıyor. Bunu anlamış oldum. Şuan kullandıklarımı istersen yazayım deneyince göreceksin. Hem daha az kortizon var ilaçlarda hemde araları daha çok uzatıyosun bünye artık o ilacı kabul etmesse ilerleyen süreçte doktora gidip ilaçları değiştirmek gerekiyor. Ben henüz ilk kez değiştirdim ama 1 hafta kullanmam yetti ve baya zamandır tekrarlamıyor. Allah şifa versin, tabi bunada şükür.