kurtuluş savaşı mı
Çok uçmuşunuz , bir yy önceki başarıyla hala göğüsümüzü kabartmamız acizliğimizi gösteriyor.
Ayrıca o donem top tüfek yeni yeni kullanılırken , şuan herşeyi robotlar makineler yapıyor.
Elin jonysi bostondan basıyor düğmeye , ırakta afganistanda hedef vuruyor.
Bizde bir helikopter düşürünce kiliste , cumhurbaşkanı genelkurmay başkanını arayıp tebrik ediyor
Geçen milliyette gördüm, tsk yeni bir uçak almış. Kayseriye indirmişler , 1 uçak için tören yapılmış , hortumla falan yıkamışlar uçağı
realist olmak gerekirse , utandım yahu.Ulen alt tarafı 1 tane uçak yav.
Realist olmak mı ?Dostum sen çok fazla film izlemissin .Sen cebindeki ilkel telefona bakıp ulan teknoloji ne kadar gelişti diyen tiplerdensin .Teknoloji sandıgın kadar gelişmiş değil.Robotlar ve makineler kullanılmıyor..
Ulen alt tarafı 1 tane uçak yav
Sadece 1 uçak mı o sadece 1 uçak dediginden dunyada sadece 4 tane var .Var toplam 3 ülke sahip..(14 tane üretilecek)Dunyada uçak üretebilen ülke sayısı 11 dir bunlardan biride türkiye.jet üretebilen 4 mu ne .Ortalama bir ülke de 400 uçak olur 400. Milyonlarca kişiyi sadece 400 uçak koruyor.Düşün
Yani senin o düşürdügün hava aracı sayılı Suriyede
Hazır realist ken matematiksel olarak türkiye dünyanın en güçlü 7. veya 8. devleti buda dünyanın yüzde 95den daha güçlü oldugu anlamına geliyor..
Ama türk ordusunu profesyonelleştirilmeli.Ben sadece sizi biraz bilgilendireyim dedim.