denizci88 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tiny'nin eksikleri var. Örneğin hex colour özelliği (Yazı rengini #3366cc gibi bir kod ile ayarlama) yeni sürümde bulunmuyor. Bu da WP 3.9'dan kaynaklanıyormuş. Eklenti geliştirici ile konuşuyorum. Pro versiyonunda bu özellik bulunuyor ancak ücretsiz versiyonu henüz desteklemiyor.

Yabancı forumlardan takip ettiğim kadarı ile WP 3.9 pek çok sebepten ötürü oldukça olumsuz eleştiriye maruz kalıyor.
Ben wp'den tamamen kopma noktasına geldim.
wprobot ile youtube video çekmeye çalıştım. günlük 20 videodan fazlası %80 cpu tüketimine neden oluyor. aşırı cpu ve donanım tüketiyor. basitliği ile müşterilerime anlatmak bile çok kolay oluyordu. seo için kategori+tag+meta bilgilerini otomatik girmek bile yetiyordu.

ancak bu ve diğer şeyleri drupalde çok daha profesyonel bir yapıda yapabileceğimi bilmeme rağmen.
1 saatte siteyi başlangıç olarak demo içeriği+seo ayarları ile wp siteyi yayına sokuyordum.

şimdi drupal ile adeta bir framework oluşturdum. ve bunu kurmak artık wp'den daha kolay.

TinyImce yerine CKeditor kullandım. 200 küsür renk var ve ayrıca renk kodunu manuel girebiliyorsun

yoast seo zaten kullanmıyorum. çok basit projelerde sadece. wordpress için codecanyon premium seo pack kullanıyorum. ve müthiştir kendileri

CKeditor daha iyi bence. ama wordpress de TinyImce mecburiyetimiz var. ckeditor kurulur tabii ki ama nihayetinde bir çok premium tema: TinyImce içinde butonlar ekliyor

onlar işleri kolaylaştırıyor

Wordpress kadar basit olmazsada, drupal için KOLAY YÖNETİM PANELİ hazırlıyorum.. CKeditor ve IMCE FILE MANAGER ile drupali içerik tarafında wordpresse karşı hazırladım.