Konuya ek olarak bende " Domain Authority " değerinden bahsedeceğim. Kısaca domain gücü olarak adlandırabileceğimiz bu puanlama, sitenin kalitesi hakkında az çok bilgi vermektedir. Şimdi siz pr5 değerinde bir siteden ( pr6 ve üzeri ise büyük ihtimalle yukarıda arkadaşımızın söylediği yöntemlerle almıştır o değeri ) link yada tanıtım yazısı alınca seviniyorsunuz. Sanıyorsunuz ki pr değeriniz artacak, hitiniz yükselecek vs.. Fakat çoğu zaman bir işe yaramaz.

Domain authority değerini buradan kontrol edin. 20 'nin altındaysa %90 pr değeri sahtedir yada hacklink vs.. yöntemlerle yükselmiştir.

Ayrıca gerek bu forumda, gerekse internet üzerinde, yukarıda anlatılan yöntemlerle oluşturuşulan sitelerden çok fazla satış yapılmaktadır. Genellikle böyle sitelerden satış yaparlar. En uzun 6 ay süren bu satışın ardından, siteleri yada alan adlarını satışa çıkarırlar. Sonra sizin aldığınız tanıtım yazıları silinir.

Size link satarlar. Birkaç gün sonra bir bakmışsınız ki, linkler kalkmış. Yazarsınız arkadaşa. Fakat gelen cevap klasik " Host sorunu oldu eski yedekleri yükledim " . Gerçekten komedi

Ben biraz daha farklı noktalara değindim. Fakat @sntr; arkadaşımızın açtığı bu konu çok önemli. Yönetimin de bu konuya hassasiyet göstereceğine inancım tam. Paranın kolay kazanıldığını düşünen arkadaşlara da selam olsun.