maxipower allah kabul etsin hacım
Bu dönem sınava samsun ondokuz mayıs üniversitesinde değilde atakumda girdim. Sabah 07:30 kalktım elimi yüzümü yıkadım giyindim güzel bir hoşbeş bide icetea aldım yiye yiye gar durağına doğru gittim. Samsun yokuş memleket merkezi özellikle inmesi kolay oluyor. Bindim trene doğruca sınava gireceğim atakum ilçesine gitmek için. Ben ilkadım ilçesinde sınav yerim atakum ilçesinde. Yanlış durakta inmişim benim gibi sınava girecem anadolu lisesini bulamayanlarda vardı. Şimdi adres sorarken hep kebapçılara sorarım. Dönerci pideci kebapçılar vardır adres işinden anlayan. Bir kaç genç daha gördüm onlarda bulamamış hemen kaynaştım gençlerle. Şimdiki kuşak çok ketup konuşmazsan konuşmuyorlar. Ama konuşuncada iyi muhabbet çekiyorlar. Çoğu zaten askerliği tecil ettirmek için giriyor sınava 29 yaşına kadar vakitleri var nasıl olsa her sene 2 ders verseler üniversite biter yani.
Sınav yerine geldik saat 09:30 bekledik hep beraber. İşten güçten okuldan sınavdan internetten bahsettik. Ah belki dedim içlerinden biri r10.net üyesi çıkar yok çoğu interneti cep telefonundan takip ediyor.
Sınav zamanı geldi. Oturdum sıraya yan taraftan güneş vuruyordu. Sınav salon görevlisine rica ettim store perdeyi aşağıya indirin. Güneş yakıyor. Samsun üç saat antalya gibi sıcak olur üstüne bi bakmışın sel alır sonra bir bakarsın soğuk çıkar tuğaf havası var. Sınav görevlisi hoca işte biraz ıkına gıkına kapattı sonuçta 300 küsür para vermişim benim refahımı sağlicaksın hoca

Hoca şimdi bana kıl kaptı doğal olarak sonra bir bayan geldi yanlış okula gelmiş azarlarcasına bir tavırla yolladı tabi ben altan alttan laf atıyorum hocaya ama ölçülü direk sınavdan kovacak derecede değil adam hepten gerildi sakin ol hocam dedim bak sen sinirlisin bizide geriyorsun sınavımız var olmuyor dedim. İşte aramızda sınavdan atılırda şu olur bu olur şeklinde Bende dedim sen kimseyi azarlayamazsın görevin belli sınavımı iptal edersen sana dava açarım dedim. Adamda erkekliğe leke sürdürse bi türlü olay çıkacak başka türlü neyse bende susmam gereknen yerde sustum. Ama adam 90 dakika beni kesti çok göz göze geldik bakalım kim önce gözünü kaçıracak malum mahallede büyürken bunların hepsi önemli göz kaçırmak bile senin zayıf oldunun bir gerekçesi olarak adlediliyor Ben demiyorum toplum kuralı anane bunlar
Hocayla yaşadım sorun dışında sınava gelince borçlar hukuku ful kazık sorulardan oluşuyordu yani bu kadar kazık 20 sorunun bir arada oldu sınav yaşamadım iktisada giriş 2 güzel geçti ama ondada çok yanıltıcı soru var muhasebe eh işte idare eder malum çan eğrisi var ortalama yüksek olunca geçiliyor
Sonra son yarımsaat kala bitirdim sınavı karnım acıktı çıktım sınavdan hoca ile şöyle bir keşitik o yoluma ben yoluma benle işi bitti belkide ilk defa sınav anında biriyle tartıştı galiba tabiki herzaman ilkler uynutulmaz hocam
Sonra hemen ucuzluk marketlerden birine gittim ice tea aldım doğru burger king o köfte ekmeği bana hayatta yediremezler böyle bir damaktadı olmaz ketçap tatlı mayonez mayhoş turşu desen ortasında bir burger köfte kazık fiyatta kola kola fiyatına gider üç litre kola alarım
Ben çoğu zaman bahçesi olan yerlerde yemek yerim içecektir yan mezeleri yanında getirebiliyorsun kasaya geldim ful kalabalık burger king işte dersane çocukları ile samsunun elit kesimi memur kesimi öğretmendir memurdur düzenli geliri olan karı koca çalışan tiplerin takıldı biyer otoparkına arabasını parkedip çocuğunu restorentın oyun bahcesinde oynattıoran vardır bilirsiniz hgatta sizde onlardan biride olabilirsiniz yargılamıyorum sonuçta buraya takılanlar genelde böyle tipler Laf aramızda çok eskiden çocuktum işte ergen falan amerikadan yabancı bir misafirimiz gelmiş adamı ve karısını burger kinge getirmiştik hani şimdi burger king falan elit kişilerin takıldı yer herkez bir menüye 25 tl ödeyemez güç meselesi adam mutsuz neden beni buraya getirdiniz meğersem amerikada burger kinge meksikalılar hispanikler portorikolular ve zenciler gidiyormuş vallahi çin lokantası ve suşi yapan yerde yoktu en elit yer dedik burger kink kültürünede uygun anlicanız amerikanın gariban yuvası burger king türkiyede zengin kesimin uğrak yeri ilginç bişi
Kasaya gittim sıraya girdim dedim bana 16 soğan halkası yanınada bufalo sosu ölüyorum bu lezzete özelliklede bufalo sosuna ketçap mayonez ıy iğrenir yemem ama bufalo sosu çok harika acılı böyle kasiyer bayan gayet modern ve aristokrat bir sesle kola alırmısınız dedi yok dedim içeceğimi yanımda getirdim dedi o kasiyer bayan kesin ingilterede eğitim almıştır bence çünkü bu burger king kasiyerleri bay bayan çok aşırı aristokrat oluyorlar yani bizim mehmedin tabildot dükkanından bunu beklemezsin ne bilim orda bir ruh var herkez böyle amerikan vari kulakta kulaklık işte kot pantolon kapıda arabalar ortalıkta koşuşan çocuklar yani böyle adanadaki küçük amerika incirlikteymişim hissetim kasiyer baktı kola satamicak bekleyin dedi beklemeye başladım kasiyere seslendim buyrun beyfendi dedi soğan halkalarını burger kutusuna koyun yanına çatal iki adet tuz ve birde pipet lütfen dedim

ben gittiğim mekanlarda özellikle yan ara ve binimum dağıtılan şeyleri almayı severim hakkım sonuçta menumum karşılında bunları vermek zorunda notlarımıda aldım doğru baçeye gittim oturdum masaya yememi yerken notlarıma baktım mesela karma sözleşmeyi orda yemek yerken kaptım hemen bu arada gök gürlüyor yine sel alır göründe bakın yine kayıkla ekmek almaya gidecez anlaşılan
Bir saat takıldım bindim trene şimdi sınav zamanı telefon yok saat yok erken gidim dedim sınav yerim başka bir okuldu orayı bildim için yolumu kaybetmedim. Neyse oraya gittim hemen ortam yaptım şöyle üç dört arkadaş ders çalıştık siyaset yaptık ticaret huku ile kamu yönetiminden girdim eh işte çalıştım yerlerden çıktı öğle kuşağındaki hoca akedemisyenmiş örencinin dilinden anlıyor sabahki gibi çatışmadan paşa paşa sınavı bitirdim. Sonra tekrar eve dönmek için trene binmek için yola koyuldum hava soğumuştu sonra bir kızla tanıştım oda kamu yönetiminden girmiş durak soruyordu bende kızı kesmek için uzak durağa kadar yürüdük hala gelmedikmi demeye başladıkça ben başka konu açıyordum

neyse onunda jetonu yokmuş mecbur erkekliğe leke sürüdürmek olmaz benim indirimli kartımdan geçti sonra ayrıldık o başka vagona bindi ben başka vagona sonra trenin içinde iki çocuk gördüm biri yüzüklerin efendisi öbürü matrix diyordu ben dedim en iyisi kutsal damacana

trenden indim dolmuşa bindim dolmuşta bir başka sınava giren ile sohbete başladık çocuk müzik yapıyormuş dedim sınavın nasıl geçti genç abi dedi süper hadi ya dedim benimkisi eh işte abi dedi 12 dersim vardı vardiyalı çalıştım her dersten 6 üniteyi ezberledim ne ettin dedim 72 ünite bence sen kitap yazmalısın dedim delikanlı yada ders notlarını sat

YOK ABİ DEDİ YAZIN CD dolduracam prof müzik hayatına atılıyorum o dedim bende upload işi ile uğraşıyorum yayınlarız torrentten dedim çocuk hadiya dedi sonra maillerimizi verdik o başka durakta indi bende başka durakta
E vet bir aöf sınavının ilk günü böyle geçti çok maceralıydı bende renkli bir kişilik oldum için daha bir ekşın artıyor tabiki