Hocam Bakın rica ediyorum bildiğiniz cevap yanlış. Bu soruyu ''CANLI CANLI '' mülakatta bana sordular. Bakın bu sorunun sorulma amacı şu dur; ''hayal gücünüzü ölçmek'',''bilmediğiniz konularda çıkış yoluna çözüme ulaşmak'',''ve yine cevabını bilmediğiniz şeylerde nasıl mantık yürüttüğünüzü öğrenmek''
Yani bu soruyu size sorarlar. Siz cevap verirsiniz. Ve sizin kişiliğinizi ölçerler. Nasıl bir hayal gücünüz olduğunu saptamaya çalışırlar. Nasıl yetiştiğinizi ve soruyu neye göre cevapladığınızı bulurlar. Verdiğiniz cevap bir mantığa dayanıyor ise ; yaptığınız işleri sağlama alarak yaptığınızı gösterir ve bunun gibi bir çok yönden, işveren kişi sizi bu soru ile denetler.
Cevabı ise '' kağıtta yazan yazı'' dır. Bu soru dediğim gibi sadece mülakatlarda insanların kişiliğini ölçmek,nasıl yetiştirildiğini öğrenmek,hayal gücü sınırlarını bilmek vb. gibi iş verenin işine yarayacak bilgileri öğrenmesine sebep olan sorudur.
Bu mesajımdan sonra bu soruya vereceğiniz her türlü farklı cevap tamamen yanlıştır. Bu sorunun sorulma amacı , doğru cevabı bulmak değildir. İstediğiniz kadar yırtının bu sorunun doğru cevabı bu diye , değildir.
Canlı canlı kendim yaşadım bu soru bana soruldu,otel mülakatında karşıma çıktı. Mülakattan sonra cevaplar ve soruların sorulma amaçları açıklandı. 160+ Mesaj var,bir cevap var diyorsunuz bir cevap yok binlerce cevap var. Daha fazla üstelemeyin çünkü yaşadım diyorum. Var mı daha ötesi ?