Cevap: Bu bir hikaye, ayrıca ben dahi o kadar kişiye yanlış yanlış dediniz ama verdiğimiz cevapların hepsi aslında doğrudur çünkü siz soruyu sormayı beceremediniz.
Bu Yaz Otelde çalışmak için mülakata gittiğim zaman öncelikle bana ; Otel kapısının rengi ne diye sorulmuştu , ikinci olarak çalışanların giydiği üniforma soruldu tabii ben sadece üniforma rengini bilebildim. Daha sonra da bu soru soruldu tabii tüm detaylarını hatırlamıyorum ama dediğiniz gibi bu sorunun birebir benzeriydi. Kağıtta ne yazıyor ? sorusuydu. Biraz düşünüp cevabı bulamadığımı söyledim,kağıtta ki yazıyı okuyun dedi beni mülakata alan kişi. Okudum ve doğru cevap bu dedi. Şimdi 12 sayfanın hepsini üşenmeden okudum,herkes bir cevap aramış siz de demişsiniz ki tek bir doğru cevabı var. Ve soruyu sorarkende bu soruyu mülakatlarda soruyorlar demişsiniz. Mülakatlarda sorulan bu sorunun cevabı , kağıtta yazan şeydir. Yani o öldü bu kaçtı şu parayı bıraktıdır. Eğer mülakata girmeyip bu soruyu başkasından duyduysanız , yani birinci elden bu soruyu çözmemişseniz burda bu tarz bir soru sormanız ilginç geldi. Çünkü doğru cevabı arkadaşlar vermiş. Ve bu soru canlı canlı bana soruldu. Cevabı kağıtta yazan şeyler.
cevap vermeyi beceremediğinizi düşünmedinizmi direk konuyu açanı baltalıyosunuz şu sayfaların hepsini oku cevap vermeye çalışanlara bir bakın hangisi konuyu yada konuyu açanı baltalamaya çalışmış çünki adamlar kendilerini aşmışlar benimde ilk soruyu duyunca cevaplarımdan birisi sorunun kendisi cevabım olmuştu ama bu cevabı mülakatlarda soruyu bilemeyipte bu sorunun cevabı nedir diye tutturan kişilere diyorlar sorunun cevabı bu diye ama direk yanlış cevap olarak sorunun cevabı bu diyenlerede yine yanlış cevap deyip eğer doğru cevabı öğrenmek isterlerse bu sefer asıl cevabı naklediyorlar biliyorlarki bu seferki karşısındaki şahısın aklı bunu alabilecek detaylı deyatlı anlatmasına gerek kalmayacak umarım anlatabilmişimdir ve anlayabilmişsinizdir....
cevaplar yanlış
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:13:26 -->-> Daha önceki mesaj 19:11:58 --
hocam ben taktım kafayı bu soruya bulacam. rizam cevap bir kelime mi yoksa uzun bir hikaye tarzı bişey mi ipucu ver bari ona göre odaklanalım
bi önceki sayfalarda ara ara ipucu vermiştim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:14:51 -->-> Daha önceki mesaj 19:13:26 --
BU KAĞITTA yukarıda ki hikaye yazıyor işte.
cevap yanlış
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:15:52 -->-> Daha önceki mesaj 19:14:51 --
Bu kağıtta yazan şey olaydır.
cevap yanlış