Bu Yaz Otelde çalışmak için mülakata gittiğim zaman öncelikle bana ; Otel kapısının rengi ne diye sorulmuştu , ikinci olarak çalışanların giydiği üniforma soruldu tabii ben sadece üniforma rengini bilebildim. Daha sonra da bu soru soruldu tabii tüm detaylarını hatırlamıyorum ama dediğiniz gibi bu sorunun birebir benzeriydi. Kağıtta ne yazıyor ? sorusuydu. Biraz düşünüp cevabı bulamadığımı söyledim,kağıtta ki yazıyı okuyun dedi beni mülakata alan kişi. Okudum ve doğru cevap bu dedi. Şimdi 12 sayfanın hepsini üşenmeden okudum,herkes bir cevap aramış siz de demişsiniz ki tek bir doğru cevabı var. Ve soruyu sorarkende bu soruyu mülakatlarda soruyorlar demişsiniz. Mülakatlarda sorulan bu sorunun cevabı , kağıtta yazan şeydir. Yani o öldü bu kaçtı şu parayı bıraktıdır. Eğer mülakata girmeyip bu soruyu başkasından duyduysanız , yani birinci elden bu soruyu çözmemişseniz burda bu tarz bir soru sormanız ilginç geldi. Çünkü doğru cevabı arkadaşlar vermiş. Ve bu soru canlı canlı bana soruldu. Cevabı kağıtta yazan şeyler.