Promedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
videolardan hicbisey anlamadim.Nasil yapilacagini pratikte uygulamali gösteren hayirsever arkadasa 10 lira paypaldan hediye yolluyorum.. simdiden tsk kardesim..
10 tl bir zahmet Löseve yolla ben sana mantığını dile getireyim. Videolarda ki mantık hedef kitleyi gruplandırmak. Örnek Arabistan,Fransa,Pakistan ülkelerinde sadece İngilizce konuşanları hedeflediğinizde Gruplaştırmış oluyorsunuz. Bu tarz hedeflemeler yaptığınızda tıklama başı maliyeti 0.3'e düşüyor. Yine bir örnek verelim Tunus,Cezayir seçenelim ülke bazında ama dil olarak Fransızca konuşanları seçelim işte gruplaştırdık hedefimizi. Yani Vatanında ana dilini konuşanları değilde başka ülkelerde belirttiğimiz dili kullananları hedefliyoruz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:57:26 -->-> Daha önceki mesaj 12:56:05 --

gdici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel konu kim hortlattıysa sağolsun
konu hortlamış konu değil zaten 2013 sonlarında açtım ama modlar saolsunlar geldiler gittiler didiklediler millette marez dağıtyoruz zannedip banlanıcağını düşünüp konudan kaçtı.. R10.net de paylaşım yaparken 28 kere düşünüyorum ACABA KİMLERE HESAP VERİCEM diye..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:58:08 -->-> Daha önceki mesaj 12:57:26 --

ByMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Like başı 0.03 mü kesiliyor yoksa 0.03'te süresiz reklam mı veriyoruz ? biraz açar mısınız
Tıklama başı maliyeti 0.03 oluyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:58:39 -->-> Daha önceki mesaj 12:58:08 --

odman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bir hayırsever, biz ingilizcesi kıt olanlar için bir kısa bilgilendirme yaparsa seviniriz
cevapladım..