vpn veya proxy kullanmadan girilmesini kesinlikle tavsiye etmiyorum, konuya hakim olmayan arkadaslarin derin internetten katiyen uzak durmasini tavsiye ediyorum, ozellikle genclerin gelisimine olumsuz etki edebilecek milyon unsur var derin internette.

silah ticareti, uyusturucu ticareti, her turlu ve her ulkenin sahte kimliklerini alabileceginiz derin bir derya, gunluk yasamda kullandigimiz internete dusen bilgiler cok cok erken derin internette yer alabilir, ornegin wikileaks belgeleri derin internet uzerinden servis edildi, ayrica kendi kisisel dusuncem son gunlerde turkiye gundemini mesgul eden telefon dinleme olaylarininda yine derin internet uzerinden servis edildigidir, derin interneti bir cok ulkenin istibarat teskilatlarida haberleslerde kullanmakta olup, dikkatli kullanildiginda fayda verdigi gibi dikkatsiz olundugunda felaketlere varan sonuclar ile karsilasmak cabasi.

son kez derim ki uzak durun, yok ben merak ettim illaki gormem gerekiyor diyorsaniz o halde mutlak surat ile vpn veya proxy kullanin.

AMA UZAK DURUN

dipnot: bitcoins ilk burada icat edildi ve kullanildi