Arkadaşlar transfer sürekli bir nedenden iptal ediliyor, yardımcı olur musunuz neyi eksik / yanlış yapıyorum?

Godaddy 'den domain kilidini kaldırdım ve authorization kodunu aldım, IHS 'den Alan Adı Transferi menüsünden authorization kodunu girerek ödeme yaptım. Daha sonra yine IHS 'den gelen ingilizce içerikli maildeki Approve Transfer Link bağlantısına tıklayarak şu mesajı aldım: "We have received your domain secret. Your request for transfer of domain will be processed shortly."

Buradan sonra transferin tamamlanmasını beklerken IHS 'den şu bildirimi aldım;

Alıntı
Merhaba

xxxxxxxx.com alan adınız için başlatmış olduğunuz transfer işlemi iptal edilmiştir. İptal işlemi aşağıdaki nedenlerden dolayı gerçekleşmiş olabilir.

* Alan adı transfer şifresini girmemiş veya yanlış girmiş olabilirsiniz.
* Alan adı yönetici e-postasına gönderilen onay epostası, 5 gün içerisinde onaylanmamış olabilir.
* Alan adınız kilitli olabilir. Kilidin açılması için eski registrar firmanıza başvurmalısınız.
* Alan adı tescil tarihinden veya yenileme tarihinden itibaren 60 gün geçmemiş olabilir.
* Alan adınızın tescil süresi bitmiş olabilir.
* Transfer işlemi mevcut registrar firma tarafından, yerine getirmeniz gereken bazı prosedürlerden dolayı onaylanmamış olabilir.

İyi Çalışmalar
Aynı süreci 2 defa yaşadım. Atladığım bir şey olmalı, IHS karşı taraf onay vermiyor diyor?