Arsiv lerimi kurcalarken 2008 senelerinde yapmis oldugum html sohbet portalini sizlerle paylasmak istedim bos bosuna duruyor cd de hic olmazsa bu ise yeni baslayan hic bir bilgisi olmayan arkadaslarimiza bir yardimim dokunsun dedim. Gule gule kullanin

) Not: shell firmalari lutfen tasarlamis oldugum portali ucret karsiliginda vermeyiniz, musterilerinize ucretsiz sekilde hediye edebilirsiniz sizlerden tek ricam bu…
Winrar sifresi: sohbetmi.com
Kurulum:
Ekdeki rar dosyasini masa ustune cikartiniz. sohbetportal klasor icerisinde bulunan Resimler adli klasor icerisinde BosBanner var kendi sitenize gore banner yazisini yaziniz kayit ederkene Banner seklinde kayit edin, Bannerimiz hazir
Daha sonra tekrar sohbetportal klasor icerisinde bulunan Sohbet.php i aciniz kendi irc yerinizin apletini yaziniz.
sohbetportal klasor icerisinde bulunan tum dosyalari sitenizin anadizini public_html e atiniz, siteniz yeni gorunumu ile kullanicilariniza acildi.
Hepsi bu kadar yardima ihtiyaciniz olursa konu altina mesaj yazarak bana ulasabilirsiniz saygilar.