S.a arkadaşlar..
Yazıyı uzunca yazıp sizi başlamadan bıktırmak ve zamanınızı çalmak istemiyorum..
Sizlere kendi taktik ve tekniklerimi paylaşacağım..
Kimse youtube hakkında kimseye bilgi vemez.. Benim size teknik ve taktik verme sebebime gelince: (Youtube yi bıraktım artık.) bırakmasam inanın bende size vermezdim bu bilgileri...

Aylık 400 |500 tl arası kazanç taktikleri.

1-) videoyap.com veya buna benzer video yukleyen sistemlerden herhangi birine uye olunuz..
2-)ingilizce kanal açınız kaçtane açacağınız size kalmış..
3-)Kanal kategorileriniz şunlarla ilgili olacak.(game,makeup,how to) sadece bu 3 kategori adıan kendinize kanal açınız..
4-)Örnek :"Game" adında kanal açtınız. üye olduğunuz videoyap.com türü sistemleren populer "game" kanallarından sadece tek bir kanalı komple kendi oluşturduğunuz "game" kanalınıza çekiniz..video sayısı ideal olan bence( 200-300 arası) 1 günde tek seferde yükleyin 300 videoyu banlanmazsınız korkmayın...
5-)anlattığım şekilde ortalama 300 videolu 10 adet kanal açınız.. Kategorilerimiz unutmayalım (game,makeup,how to)...
6-)Tüm dediklerimi yaptıysanız, artık hiç birşey yapmayın arkanıza yaslanın ay sonu en az , bunu tüm samimiyetimle söylüyorum en az, 400 tl geliriniz oldu..

Tekrar söylüyorum youtube yi bırakmasam bende paylaşazdım bunu..(doğruya doğru)
Kimseden parası ile birşey almayın.. çünkü: "sattığı şeyden kazanabilse kendi kazanır, neden satsın?" bazı istisna şeyler hariç..

kendinize iyi bakın selametle..