s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar deepweb olayları. uzak durun derim, pek iç açıcı şeyler yok içeride...

Edit: Hatta moderatörlerden konuyu kilitlenmesi ya da silmesi bile istenebilir.
Size kesinlikle katılıyorum hocam. Çok sıkıntılı durumlar yaratabilir. Sadece ofiste bir kelime arattım içerikleri sağlanan siteye girmeye tırstım

Muaddib adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hmm ne ki bu sitenin adresi
BesimCatalkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende sitenin adresini merak ettim bilen varsa banada pm atarsa iyi olur
OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adres nedir merak ettimde

s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar deepweb olayları. uzak durun derim, pek iç açıcı şeyler yok içeride...

Edit: Hatta moderatörlerden konuyu kilitlenmesi ya da silmesi bile istenebilir.
Muaddib adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hmm ne ki bu sitenin adresi
BesimCatalkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende sitenin adresini merak ettim bilen varsa banada pm atarsa iyi olur
servetese adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitenin adı ne google bile cıkmıyor
Çok fazla pm ve mesaj atılmış şu şekilde bir kopya vereyim size. Direkt link vermek sorun olurmu olmaz mı bilmediğim için.

Google'a gram search engine yazın 3. sırada bir site var haber yapmış o haberin içerisinde adresi bulabilirsiniz.

Normal bir tarayıcı ile giremezsiniz. Tor browser gereklidir.(Yüklerseniz kişisel güvenliğiniz tehdit altına girebilir.) Uzantıları .onion'dur.

Büyük harflerle yazacağım

NOT: BENİM TAVSİYEM ASLA BURALARA GİRMEYİN FAZLA MERAK İYİ DEĞİL. ÇOK SIKI BİR ŞEKİLDE BURALAR DENETLENİYOR DÜNYA GENELİNDE DEVLETLER TARAFINDAN. BAŞINIZ HER AN DERDE GİREBİLİR GEREK POLİSLE GEREK ORADAKİ KİŞİLER İLE.

Bu kadar şeyi nereden biliyorsun derseniz. Deep Web olayını ilk duyduğumda kurcalamadığım döküman kalmamıştı zararları yaraları neler diye. Sonunda zararlı olduğu kanısına vardım ve hiç açmadım.