beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hesap güvenliğinden ziyade ping atmak sandıgınız kadar google ın sevdiği hoşlandığı bir eylem değildir. add url kısmından linkinizi ekleyerek 1 saniye içerisinde index alabilirsiniz. bunun için eklentiye gerek yok diye düşünüyorum
Hocam şöyleki siteniz eğer belirli bir zamanda güncellenip bunu pingletiyorsanız kesinlikle sakıncası yok. Ama bunu her yeni 1 içerik girildiğinde saatte 10 kez yapıyorsanız elbette sakıncalı.Ama google, pingletme aracınının kullanılmasını öneriyor. Ayrıca buradaki yazılımı kişinin sitesinin güncellenmesine paralel olarak abanmadan ve abartmadan olacak şekilde ayarlanacak tarafımdan.Eğer ki açtığınız konular değerliyse sizden çalınıpta sizden yukarılarda siteler varsa ve kaderinizi genelde gece gelen google bot una bırakıyorsanız bunun önüne geçme çabası içerisindeyiz.Ben kendi sitelerimde saat başı bu işlemi uyguluyorum ve kesinlikle zararı yok. Her site farklıdır sonuçta. Bizde bunu müşterinin sitesini inceledikten sonra düzenleyeceğiz.
Siz pingletmek için bu url ye girip sitemap haritamı yazıyorum diyorsunuz. Biz ise bunu otomatik şekilde yaptırıp size ek yük ve zaman kaybını ortadan kaldırıyoruz.Ona harcayacağımız vakti başka şekilde değerlendirebiliriz. Günlük stabil şekilde bunu uygulamak sıkıcı hale gelecektir manuel şekilde