Geçen bununla ilgili bir yazı okudum 10 numara yazı olmuş. Birincisi Sabır gerektiren bir iş - ikincisi backlink macklink siz güzel güzel içeriğinizi girin. Önce kafa kelime değil de basit bir oyunla başlayın onu kafaya getirmeye çalışın . O çıkmaya başlayınca farklı bir oyun deyim yerindeyse yardırın. Ama blogspot falan ordan link burdan link ile başlamayın. Site içi optimizasyon ile başlayın. İçi bitirmeden dışardan birşey yapmaya çalışmayın. sosyalin gücünü kullanın. Oyunlar için video çekin tuşları anlatın. Yani yardırın . Adam bu işi yıllardır yapıyor. Siz daha 4 ayda havlu atıyorsunuz. Bu arada yazınızı okumadım ama ne yazdığınızı tahmin ediyorum ( başlıktan görünen o ) yok şuraya backlink yaptım imleme yaptım gibi .. Siz google amcayı sallamayın işinizi 10 numara yapın bakın ne oluyor. Ama simit satmaya başlayan birisiniz siz. İlk günden 1000 tane satarım diye alırsanız simitleri 2. gün cepte para sıfır ortada kalırsınız ufak ufak gıdım gıdım gideceksiniz. Psikopat işidir seo. O okuduğum yazıyı paylaşmak isterdim ama rakip sonuçta