Zeysat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birisi ödeme kanıtı koysun youtube işini bırakıp direk buna yönelicem günlük 40 60 250k olan sitelerim var. ödeme kanıtı bekliyorum. o kazançların ne kadarı geçicek hesabınıza detaylı şekilde bilgi verirsen gerçekten youtube işini bırakıcam. sadece bunu yapıcam. popup splash kullanmıcam. teşekkürler.

Bu benim publisher programından aldığım ilk ücret.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:25:48 -->-> Daha önceki mesaj 17:21:49 --

_sinan_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar dailymotion offical sistemi için detaylı bir açıklama yapabilecek var mı? Başvuru için şartlar vs. gibi. Birde offical kısmından başlamayı tıkladığımda giriş yapıyorum sonrasında ise sayfa açmıyor (sürekli olarak kendini yeniliyor) . Chrome ve firefox'da durum aynı. Sizde böyle birşey var mı?
Dostum benim 3 belgesel kanalım vardı. 3 ü içinde denedim vermediler. Sorun videolarmıydı yoksa telif konusumuydu bilmiyorum. En son official programına kayıt olurken şimdi kanal oluştur seçeneği var. Oradan sıfırdan kanal oluşturdum kayıt oldum. Kanala 5-10 tane telifsiz amatör videolar yükledim. 200-300 gösterim olmuştu yaklaşık. Ertesi gün üyeliğimi kabul ettiler.