taamtaam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tartişmaya gerek yok bende namaza başlasam Heyecanlanir ve bunu dile getiririm ALLAH daimi etsin kardeş darısı başımıza
EfendiBey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben anlamadım şimdi makbul olanı nasıl gizlisiymiş. Kim söylüyor bunu nerede yazıyor? Deliliniz nedir? Ayıpta bir şey mi var veya saman altından su mu yürütülüyor ki ibadetin gizli olması makbul oluyor? Müslüman olan bir ülkede ibadetin gizli olanı makbul denilmesi bana tuhaf ve anlamsızca geliyor. Ne güzel yazmış işte, belki de başkalarını da ne güzel teşvik edecek namaz kılmaya bu kötü mü?
Benimde kırıldığım, ısrarcı olduğum nokta orası işte hocam. Ben namaz kılarken fotoğraf çekinip buraya atmış olsam dediklerinde sonuna kadar haklılar. Ama benim tek amacım ben bunu başardım, yaptım, sizlerde yapabilirsiniz ve yapın ne kadar güzel bir huzura kavuşacağınızı göreceksiniz duygusunu vermeye çalıştım. Ve bunu Allah biliyor ki en iyi duygularımla, niyetimle yaptım. Ne bir tebrik mesajı gelince kendimi pofpofladım, nede başka birşey. Neyse canları sağolsun, ben hala iyi niyetimin arkasındayım.