Forumda birkaç kişi daha mağdur bu durumdan, intel sunucuların Türkiye`de hiçbir servis garantisi yok ithalatçı firmalar bakmakta farklı bir ithalatçı firmaya telefon açıp board serial numarasını verseniz dahi sunucuyu aldığınız ithalatçı firma ile görüşün diyeceklerdir çünkü intelin Türkiye de teknik servisi yok ben kendisinden 11 adet intel server satın aldım şuan 2 tanesi donanımsal hatalar nedeniyle çalışmamakta ve kesinlikle telefonlara bakmıyor tek çare intele mail atmak ve beklemek şuan onu yaptım arkadaştan sabırla telefon bekliyorum şu sıralar ürün alırken 2 kez düşünmenizi tavsiye ederim.
Bahadır bey size defalarca belirtmiştim bir probleminiz olduğunda bana en hızlı ulaşabileceğiniz yer epostadır. Bugün 15:18 de eposta atmışsınız, 15:48 te tarafınıza dönüş yapılmış.
Biz aldığımız ürünün faturasını alamadık beyan tarihi geliyor. Nasıl olacak bilmiyorum boş yere birdünya KDV zararı edeceğiz. Destek isteğimiz bile yok faturamızı alsak yetecek.
Cihan Bey 02.04.2014 tarihinde faturanız kesilip belirttiğiniz adrese kargolanmıştı. Daha sonraki telefon görüşmemizde elinize ulaşmadığını bildirdiğinizde eposta adresinize gönderildi. Bilgisayar başına geçtiğim anda tekrar göndereceğim faturanızı. Ayrıca bizdeki fazladan bir nüshayıda tekrar size kargolattırıyorum.