ne mutlu
darısı başıma
İnşallah hocam, teşekkürler.
Arkadasin demek istedigi; ben seytani yendim namaza basladim siz de yenebilirsin korkmayin. Bu mucadele sonunda ebedi huzur var bunu tattim. Siz de tadina varin. Yoksa burada nickinden baska birsryini bilmedigimiz bir ademoglu neden bize riya gosteris yapacakmis. Hic aklima bile gelmedi. Cabayi ve mukafati anlatmis bizzat yasayan biri olarak. Allah daim ve halis etsin.
Hislerime tecrüman olmuşunuz çok teşekkür ederim. Ben bu başlığı daha öncede dediğim gibi "namaza başladım" diye duyurmak için değil hislerimi, duygularımı anlatmak istedim. Ve bunu r10 ailesinden herkesin yapabileceğini ifade etmek istedim ancak işte her konuda olduğu gibi bazı arkadaşlar yine konuyu çok değişik yerlere çekmeye başardılar. Canları sağolsun.
Bende başlamayı düşünüyorum Allah kabul etsin hocam
Kardeşim Gerçekten Çok Sevindim Allah Daim Eder Ve Kalbine İnen Hidayeti Daim Eyler İnşallah ''Allahın Kutsi Hadisidir Kutsi Hadis Demek Allahın Kelamıdır Yani. Diyorki Allah cc. Biz Sizi Hesap Günü Hesaba Çektiğimiz Zaman Siz O Hesabı Veremeyeceksiniz Onun İçin Allahtan Korkun Belki Size Affı Mağfiret Eder''
Amin hocam, inşallah başlarsınız. Çok teşekkür ederim.
İbadetlerin makbul olanı gizlisidir. TonyStark rumuzlu üye haklı konumdadır. Konu sahibi namaza başlamış, bırakmaz inşaAllah ama buraya yazmasına gerek yoktu. İnşaAllah ibadetlerine riya karışmamıştır.
Ben o konuyu kapattım gerekli cevapları verdim lütfen hala ısrarla şu yorumu yapmayın yahu. Neden anlamak istemiyorsunuz. Sanki ben bilmiyor muyum sizin dediklerinizi? Bir insanın niyetini bilmeden yargılamak neye giriyor peki? Neyse aynı şeyleri sizede yazmayacağım üst kısımdan okuyabilirsiniz o şahısa verdiğim cevapları. İyi çalışmalar.