bu köpek hantal değil pitbulu darma duman eder kavgada fakat bendede pitbull hastalığı var çok ama çok seviyorum 4 sene besledim kalkıp pitbull kötülücek değilim ama pitbull ile cane corso kıyaslancak ırk değil.
bana yanlış anlatmadılar çevremde bu işin ticaretini yapan bir sürü insan var köpeklerle yatıp köpeklerle kalkan kızak dönemi geldiğinde köpeğin gözüne bakıyorlar blue doğursun diye blue ile normal arasındaki farkı biliyorsunuz sanırım blue daha yapılı oluyor kafası biraz daha büyük oluyor falan birde çok fazla blue çıkmadığı için olsa gerek biraz daha göz önünde tutuluyor.
ilk fotoda soldaki köpek ile aynı ona benzeyen köpeğin çiftleşimi benim aldığım kökü çok iyi harbi saf kanlar ilk fotodaki soldaki güzellik ödülü almış fuarda fotoları falanda var sahibinin facesinde inşallah aldığım yavruda bunun gibi sağlam olur.
Hocam öncelikle pitbull ile hiç bir ırk kıyaslanamaz bence köpek besleme olayında gelinecek son durak Pitbull'dur..
Dövüş olayına gelecek olursak malumunuz dünyanın her yerinde yasak olsada bu olay yok değil VAR. Açın rus sitelerini izleyin bahsettiğimiz ırk'lar birisi elastik fit bir ırk yeri geliyor 1 saatlik dövüşe dayanan köpekler ve Cane Corso dediğiniz ırk bırakın kavgayı 15dk düz koşturun 16. dakika nefes nefese yere yatan bir hayvan.(bunu uzatırsınız ama en babası 30dk geçmez)
Eğer alacağınız yavru kesinlikle resimdeki köpeklere ait ise güzel bir yavru olacağından bencede şüpheniz olmasın gayet güzeller.
Kızak değil kızan'dır
Dediğim gibi renk olayı değil Soy olayı önemlidir. Soy güzel olmadıktan sonra böyle blue'de çıkabilir

Güzel olduktan sonra fit bir black'de çıkabilir ortaya
maşallah hocam ne kadar büyükler 5.5 ve 6 aylık olmalarına rağmen cinslerinden yapılarından kaynaklı sanırım,ben böyle köpekleri görünce yol değişiyorum

ama sizinkiler dediğinize göre usluymuş,nerde besliyorsunuz sorması ayıp?
Bahçede bakılıyorlar hocam, biraz alıştıktan sonra "korkuyorum" düşünceleri hep köreliyor merak etmeyin