Yigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ThatsWP firmasının ürünlerinden faydalanan Reseller paket sahiplerinin satış hakkı yoktur. Sadece kendisi kullanabilir ve bu paketin açılması birden fazla sitesinde kullanmak isteyenler için kampanyalı paketimizdir.Biz panelde lisansı gözükmeyen kullanıcıya online destek vermiyoruz doğal olarak hizmetlerimizden faydalanamaz yani bu sattığınız kişi yarın bir gün bize destek vermiyorsunuz derse muhattabı sizsiniz.Bizden lisans satın alınmadığı sürece asla destek vermiyoruz. Siz thatswp yetkililerinden kimse ile görüşüp izin aldınız mı ? Aksi taktirde önüne gelen 5 tane fiyatına 3 tane öder açar forumda konu diğer ikisinide satar...
Satışımda kâr etmek gibi bir şey söz konusu değil.
Zira bir yıla yakın zaman önce almıştım bu reselleri sizden ve konuda bahsi geçen 4 lisansı kullanmadım.
Siz konunuzda defalarca iadenin söz konusu olmadığını söylediğiniz içinde ayrıca sizden iade talebim olmadı.
E ben kullanmayı düşünmüyorum, iadede edemiyorum, dedim bari uygun fiyattan birilerine vereyim.
1 adet lisans satıldı ve alan arkadaşa destek veremeyecek bir duruma düşersemde en kötü ihtimal parasını iade ederim.
Şimdi bu şekilde satışınada izin vermiyoruz diyorsunuz.
Yapacak bir şey yok o zaman, lisanlar duracak öyle.

Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu mesaja rağmen satışa devam ederseniz tüm sorumluluk size aittir @NetAlp; bilginiz olsun.

Teşekkürler.
Arkadaşlar izin vermiyor, bu duruma satışa devam edemeyeceğiz ne yazıkki.
Teşekkürler uyarınız için.