Merhaba arkadaşlar son günlerde şaşırtan ürünler çıkması sebebiyle gündemimi bu ürünler meşkul etmekte ürünlerde mini Cep Yazıcı ,Google Glas gözlük ,Elektronik lens gibi ürünler var ama ben şu yapboz telefona taktım ve sizinde görüşlerinizi önemsediğim için bu durumu paylaşıyorum 2015 yılında satışa sunmayı planladığı dev projesi Project Ara adı verilen Google 'ın sürprizlerle dolu akıllı telefonu Google 2015 yılında satışa sunmayı planlıyor dev projesinin ürünü modüler telefonun tasarımını geçenlerde dünyayla paylaştı. Google'ın mobil işletim sistemi Android'i kullanacak. en önemli özelliği ise kullanıcının ihtiyacına göre ana bir çerçeveye takıp çıkarılabilecek modüllerden meydana gelmesi...
Yüksek çözünürlükte Kamera değiştirmek, batarya değiştirmek gibi kullanıcının eksik gördüğü donanımları güncelleyebilmesi göz önünde bulundurulmuş Ocak 2015'te piyasaya sürülmesi planlanan telefonun başlangıç fiyatı sadece 50 dolar...
Şimdi soruyorum bu telefonu alırmısınız ? alırsanız çıkar çıkmaz mı alırsınız yoksa piyasaya sunulduktan sonra aradan zaman geçmesini bekleyip temkinlimi davranırsınız ? sonuçta 50 dolar pek bişey kaymetmezsiniz ucuz olması sizce kısaca çokmu rağbet gösterir ? Yoksa tüketici bu çelişkiyi görerek ürünü almaktan sakınırmı ?
Zaman ayırıp yazacağınız önemli görüş ve cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim...