Merhabalar, bugun namaza basladim cok sukur. Cidden huzura eristim. Ne stres kaldi ne baska birsey. Herkese oneririm arkadaslar. Benim gec oldu biraz ama sonunda cok sukur oldu. Umarim baslamayan insanlarda bu huzura kavusur. Bende vakit yetismiyor diye soyleniyordum ama oyle bir yetisiyor ki oyle hersey rayina oturuyor ki. Cok mutluyum, Allah daim eder insallah ve insallah baslamayan kisilerede nasip eder. Sevgilerimle.

Lütfen artık bana "ibadetini gizli yap" şeklinde yorumlarla gelmeyiniz artık. Ben bu konuyu show amaçlı açmadım. Benim niyetimi, gönlümü bilmeden yargılamaya kalkıyorsunuz. Bu nedir peki? Cidden insanı pişman ediyorsunuz yahu.

Düşüncelerimi çok güzel yansıtmış hocam, teşekkür ederim;
antiTRust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadasin demek istedigi; ben seytani yendim namaza basladim siz de yenebilirsin korkmayin. Bu mucadele sonunda ebedi huzur var bunu tattim. Siz de tadina varin. Yoksa burada nickinden baska birsryini bilmedigimiz bir ademoglu neden bize riya gosteris yapacakmis. Hic aklima bile gelmedi. Cabayi ve mukafati anlatmis bizzat yasayan biri olarak. Allah daim ve halis etsin.