5TL'nin lafını yapmıyorum provokatör müsün ? bari o atatürk fotoğrafını kaldır profilinden. Ben neden çakallık yapayım ? 30dk garantisini kendileri veriyor. Adam 5 lira 5 lira diye tutturdu. Yok veremem demeye yüzüm yoktu, yaşını başını almış biriydi. Çıkartıp verdim. Neden utanayım ?
BANA DİYOR Kİ 5 LİRA VERİN BANA, BEN ONLARA BEDAVA VERDİM DERİM. bunun neresi etik açıklar mısın ? sanki hayrına veriyormuş gibi konuşuyor. evim dükkana çok yakın, 30dk'da gelmesi zaten saçmalık.
Adamın paraya ihtiyacı vardır kardeşim çıkart hayrına ver sen demişsin zaten yaşlı başlı diye belkide yetiştiremediği için pişmanlık duydu. Hadi 5 tl yi geç, birkaç dakika için yaptığın bence saçmalık, haklı değilsin demiyorum ama saçmalık. Maaşlarından kesilmese bile zor durumda bırakıyorsunuz bu şekilde. Ha evin yakınmış ona diyeceğim yoktur.
Sözüm sana değil ama birde şu bedava yemek için geç kalmasını bekleyenlere acıyorum. Hem pizza söylüyorsunuz paraya kıyıyorsunuz hemde geç kalsın diye dua ediyorsunuz bu nasıl çelişkidir.