face ayarlarından "etiketlerim onayıma sunulsun" yapınca duvarda görünmüyor sanırsam....
Hocam o ayarlı zaten de olay o değil virüs bulaşan kişiye bunu paylaştırıp bütün arkadaşlarını da etiketlettiriyorlar insanlara gına geldi artık.
ilginç olan ise bu tür virüslü videolar, tanınmış uygulamalar altında dağılıyor. Bugün mesala gördüm. Samsung Mobile adlı uygulama, profillere girip kişi adına paylaşımda bulunmuş. Ve daha da ilginç olan, daha yeni açılmış bir hesapta bile oluyor bu. Yanii hesap 24 saat önce açılmış, hiçbir uygulama beğenilmemiş v.s Ama bakıyorsun Samsun Mobile uygulaması beğenilmiş, izin vermilmiş.
Nasıl yapıyorlar bunu çok şaşırıyorum...
Malesef öyle bunun önüne geçilmesi gerekiyor pek sağlıklı bir yere gitmiyor bu durum. Bu konu yüzünden tanıdığım bir kaç bayan eşiyle ters düştü insanları düşünmeden hareket ediyorlar para kazanmak uğruna.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:54:33 -->-> Daha önceki mesaj 17:52:31 --
bir tane bile uygulama yok bende rahatım o konuda
bunu farklı bir şekilde yapıyorlar sanırsam çünkü bir kaç kişi şifresini verdi onlarda da uygulama görünmüyor