hayatta kaybettiğim tek bir şey için savaşırım o da "para" dır.Çok güzel yazmışsınız da ne kadar gaddar olursam ne kadar hisleri olmayan bir adam olsam çevremde o kadar acı çekmek için kadın oluyor.Şu anda yalnızım bu forumdan birisiyle ne sevgiliyiz ne de iş arkadaşı bazen kıskanıyor bazen umurum da değil tavrı takınıyor.Arada mesajlarımı okuyor biliyorum.Umarım bu yazıyı da okur 4,5 sene oldu artık sabrım taşıyor her cumartesi tövbe etmektende bıktım güzel arkadaşım benim

Sana dönecek olursak " her zaman daha iyisi vardır" bu ikili ilişkileride hiç anlamış değilim herkes dizi tadında yaşıyor geçen hatunun biri sevgilisinden ayrılmış eee" gece otogara gittim elimde tek bir bavul" felan.Ben olsam kazanmak için uğraşmazdım.Gelen benim ya parama gelir yada mülküme nice aşklar gördüm nice sevdalar.Herkes aşık ama herkes fastfood ayı gibi yemek yiyor baştan yalnış böyle şeyler.Aşık insan yemeden içmeden kesilir.Herkes hayal dünyasındaki kafada sevda yaşıyor.La sevgi bu kadar basit mi.Hayatımda alttan alacagım ugruna bir şeyler yapacağım tek kadın var " o da evli ben ne yapayım 2 tan çocukla karayollarından gelmeyen koca bir hırboyla evli.

sen sen ol kardeşim bu kadın milletine bu kadar yüz vermeyin "bu bana muhtaç" kafasına geliyorlar sonra ayrılıyor afedersin it gibi koşturuyor.Çevremde böyle kaç tane adam var.Cool olun gelirsen böyle gelmezsen şöyle romantik olursun" ay ne kadar kılıbık hiç erkeksi değil" derler .kıskanç olursun" kesin beni aldatıyor kesin başka kadın var kro bencil " derler.Salla gitsin ne gerek var.Tipin düzgünse iki de kelam ediyorsan sana herkes yatakta "sibel kekilli" dışarda "iclal aydın" kafamda hafif dumanlı hatam olduysa kusura bakma