Arkadaşlar ile pizza sipariş ettik. Her zaman evime sipariş ettiğim hesaptan girdim. Yeni adres ekledim ve o adresi seçerek sipariş verdim. Tam 30dk oldu, sipariş gelmedi. Canlı yardımdan yazdım, birazdan geleceğini ve ücret alınmayacağını söyledi. 3dk sonra ise annem arayıp pizza geldiğini söyledi. Kurye ile konuştum, hem yanlış adrese gittiniz hem de geciktiniz zaten dedim. Kurye: "tamam o zaman ben dükkana gidiyorum dedi" ne alaka dedim, adresi verdim buraya getireceksiniz sisteme bu adresi girdim dedim. Pizzayı getirdi vermiyor pizzayı, ücret ödenmeyecek dendi diyorum adam hala dinlemiyor. Sonra 5" lira verin, pizzayı alın. Bedava verdim derim" dedi. Bildiğiniz rüşvet istedi. Ben de bilerek nakit yok postan çek 5tl al dedim. Eli posa mecbur gitti ama çekemedi.

Sonra adamı aldım ofise götürdüm, canlı sohbetteki konuşmayı gösterdim. Pizzayı aldım, giderken 5 lira varsa verin falan diyor hala. Adam yaşını başını almış, o yüzden laf yapmadım. Yine posu istedim, kemküm yaptı. Sonra 5tl verdim gönderdim.
Yani çıkarılması gereken şu 30dk'yı geçtiyse ısrarla para istiyorsa ve "
nakit ödüyorsanız bedava verdim deyip parayı cebe indiriyor olabilirler" adam yaşını başını almış, evine ekmek götürüyordur diye şikayet etmedim.