EditAbi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cpanel in lisans kodudamı varmış?
Merhabalar,

Evet ssh üzerinden lisansın aktif olması için girilen kod mevcut.Sunucu sahipleri bilir.

FeYSuMMeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben sizi aramak zorunda değilim. Sizin sitenizin ticket desteği varsa ben orayı kullanırım. Evet kalitehostingi değil vehostu almışsınız o konuda benim yanlışım var.

o panelin kaç gündür kapalı olduğunu da bilmiyorum. Ama benim ihtiyacım olduğunda açık olmadıktan sonra ne yapayım kaç gün önce lisans bittiğini. Kimseyi karalamak değil amacım yaşadığımı anlatıyorum. Zaten bu kategorinin açıklamasında "Herhangi bir hosting firması ile yaşadığınız kötü olayları başkalarıda yaşamasın diyorsanız" yazıyor ben aksi bir şey yapmadım.

Buraya konuyu açar açmaz sorunumun çözüleceğinden emindim nitekim öyle de oldu. Herzamanki gibi insanlar buraya yaşadıkları şikayeti yazıyor. Yetkili konuyu görünce hemen o dk. sorunu gideriyor. Ve durum onların gözünde halledilmiş oluyor. Fakat geçen sürede karşı tarafın zararı hiçbir zaman giderilmiş olmuyor.
Merhabalar,

Yaptığınız alalen yanlış,Sebebi ise şu siz buraya lisans ile ilgili konu açıyorsunuz ama ne tickettan nede telefondan bunu iletiyorsunuz.Burada hatanız mevcut.Lisans ile ilgili sorun olupta ilettiğinizde düzeltmediysek tabiki haklısınız ama buraya ticket açar gibi konu açıp lisans hatası veriyor demenizi hoş karşılamadım.Ortada ahım şahım bir sıkıntı yok ve iletilmemiş sorunu buradan iletiyorsunuz.

Bunun dışında mail ile ilgili sorun giderilicektir.

Yardımcı olabiliceğim başka bir konu varsa lütfen ticket/telefon ve mail yoluyla iletin,buradan ticket açar gibi konu açmadan iletin ki arkadaşlarımız ilgilensin.

İyi günler dilerim.