yakoSin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yönetimden destek istediğini dile getiriyorsun konunda ve post'larında.

Kendini ifade edemiyorsun, konudaki postları incelersen öneriyi yönetime yaptığını duyan şaşırmış.

Halâ yukarıdaki yazdığında ısrarlıysan.

aşağıdaki kelimeler hangi anlamlarda kullanılır bir an önce öğrenmeye bak

"destek, benimseme, kabul etmek, üstlenmek" + aidiyet ekleri (sitem,siten,sitesi,sitemiz,siteniz,siteleri)

Artı forumla alakalı öneriler, Forumda bölümünde dile getiriliyor Dediğim gibi 29 gün olmuş üye olalı, öneriden önce forumu tanımaya çalış.

Ah be yavrum be oku oku da bilmeden konuşma ne adamsın ya muhalafetten başka birşey olmayan,kendini ifade edememeyi bana söyleyip kendinde bulunan eksikleri insanlara yayan, ben konumu açmışım arkadaşlar ''yönetim destek olursa'' demişler bende umarım olurlar demişim. OKU AŞAĞIDA NE YAZIYOR !

''Bu Projenin R10'a katkıları neler olacaktır ?
Radyo yaparak diğer rakiplerinin ilgilerini çekecektir.
Kendinin ne kadar üstün olduğunu gösterecektir.
Projelere ve yeniliklere açık olduğunu gösterecektir.
Bu Siteye herkes üye olamıyor,onların sitemize üye olma isteğini daha da arttıracaktır.(radyoda duyup siteye üye olmak isteyenlere forum , gold üyelik alma şartı koyabilir)
Büyük bir gelir kaynağı olacaktır(özellikle ücretli üyelik artışında)
gibi gibi bir çok örnek sayabilirim.''

BEN Mİ YAPIYORUM PROJEYİ ? Ah be evladım be büyüyeceksin

Burayı da mı görmüyorsun bre cahil ? 29 Günlük üyeymişim ? Yerim senin artistliğini kerata, 29 günlük üyeyim diye burda bana laf atacak kişi sen misin ? 29 Günlük üye olunca benim fikirlerim geçersiz mi ? Bu bir proje değil mi ? Burada beyin fırtısanı yapmıyor muyuz ? Konu yeri o halde doğru değil mi ! Pardon beyin fırtınası dediğim için özür dilerim,siz hariç herkesle beyin fırtınası yapıp güzel bir bilgi alışverişi yaptık. Kendi konumda kendi yazdığım cümlelerle bana taraf almanız kadar ironi birşey yok. Lütfen cevap yazmayınız,ama radyo hakkında fikir yazacaksanız yine kabulümüzdür kimseyi geri cevirmem fikrini dinlerim. Ama bu konuyu karıştırmak için yazdığınız diğer her kelime , forumda ki insanların gözünden düşmenizi sağlayacaktır

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:44:49 -->-> Daha önceki mesaj 15:42:41 --

Stefan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıklı bir fikir ve güzel bir öneri ancak DJ takımı oluşturmak gerek tabi bu kişilerin güvenilir olması gerek şayetki schoust kullanacak ise ip, port, password bilgileri verilecek.
Dj takımını yönetim seçer,diksiyonu ve insan ilişkileri iyi olan ve uzun süredir forumda olan üyelerimiz vardır.Ya da istekli modlar yaparlar,orası onlara kalmış. Ama projenin genel taslağı bu yönde,ben diğer küçük detayları bilmiyorum. Şifreleme yada kurulum vb