Baris13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese Selam Olsun ; büyük bir sıkıntım var. Biraz iç dökmem lazım sanırım
Özgeçmişimden bahsetmek istiyorum öncelikle ;
19 Yaşındayım,Üniversite öğrencisiyim. Hayatım boyunca 12 sene kadar spor ile uğraştım özellikle yüzme 5 sene kadar devam ettim,bu yüzden sporun her alanında herşeye uyum sağlayabiliyorum. Birçok klüp değiştirdim,bunun yanı sıra bir çok okulda değiştirdim. Sürekli insanlarla tanıştım belki binlercedir.
Dans eğitimi- Diksiyon eğitimi - oyunculuk - kamera önü vb. eğitimler aldım çok fazla insanla içli dışlı oldum. İşletme okuyorum.
Zaten özgüveni olan birisiyim. Aldığım eğitimler falandı filandı çok uzatmayacağım. 50 Yaşında ki adamların rakı masasına gittiğimde onlarla bir kafada olup muhabbetin dibine vuran biriyim,kendimden küçüklerle olduğumda onlarla zorlanmadan ilgilenen,yaşıtlarımla olduğumda ise göz önünde olan biriyim.Lütfen bazı arkadaşlar çok ''egoist,çok kibirli'' vb. konuşmuş diyebilirler. Lütfen demesinler çünkü gerçekten bu tarz bir niyetim yok gelmek istediğim şey şu gerçekten istediğim her işi yapabilecek yetenekte olduğumu biliyorum,iş bağlama ise bağlarım,insanları hoşnut etmekse ederim,buna yalakalıksa yalakalık diyin pazarlama ise pazarlama diyin. Haklı olduğum her şeyde ise karşı tarafında cevaplarını değerlendirip çok güzel sonuclara varabilirim.
Bu yaşta bu cocuk ne yaşamıştır demeyin en dibide gördüm en üst noktayıda ama bunları burada paylaşamam. Uzun boylu yapılı biriyim girdiğim birçok ortamda çok fazla ön plandayım.Velasıl kelam şimdiden 35-40 hissediyorum.
Eski şarkılar dinler ve içlerinden anlamlı sözler çıkartıp gerçek hayatta kullanırım.Filmler izler ve oyuncuların yüz ifadeleri jest mimikleri ile ilgilenirim.Film repliklerinden bazı sözleri ince ince eleyerek seçer işime yarayacak zamanlar için saklarım. İşletme okuduğumu söylemiştim. Wall Street'e dair birçok film izledim.Bunun yanında dolandırıcılık vb. filmleri de çok izlerim. Yurt dışı ve iç dökme meselesi burada başlıyor.
Elimde bir hisse var ise size bunu satabileceğime emin olabilirsiniz. Ben bile emin değilken siz emin olabilirsiniz. Yada bu tarz işlerde pazarlama olsun,ticaret olsun,hisse satışları olsun. Daha bu yaşta gidip ABD'ye yerleşmeyi düşünüyorum. Benim keşfedilmem lazım,birşeyler olması lazım. Ben bu değilim kendimi biliyorum.Çok daha iyi yerlerde olacağıma eminim.Hergün bir sürü proje geliyor aklıma sürekli kendimi geliştirmeye yönelik eğitiyorum kendimi.Fakat dediğim gibi birilerinin ya beni keşfetmesi gerekiyor yada kaçıp Amerika veya yurt dışında insanlara güzel görünerek hisseler satıp para kazanacağım. Bunun için en ideal yer Wall-Street , fakat nasıl yetiştirebilirim kendimi bu konularda ne yapabilirim.Çıkmazın içindeyim elimden çok iyi şeyler gelicek,bunu hissedebiliyorum.Şuan ki durumumdan şikayetçi değilim ama belirli prensiplerim var kendime göre.Neden daha iyisi olmayayım ? Bana neler önerirsiniz ? Ne yapmalıyım hayatımın kalan kısmında ?
iş başvurusu gibi olmuş dostum