bir tane domain alıyorsunuz benzer diğer sayfaya yönlediriyorsunuz a sitesindeki değerleri b aktarıyor kelimelerde genelde düsme olmuyor hatta yükseldiğini dahi gördüm
Selam Emrah,
Verdiğin cevaplar için teşekkür ederim ancak ben sitemin isminin değişmesini istemiyorum.
Mesela benim domainim bir torrent linki yüzünden kapanmisti banlanmisti 2 kez itiraz emaili attim ve acildi
Google AdSense Politika İhlali İtirazınız Hakkında
Sayın Kullanıcımız,
Politikalarımıza uymak için sitenizde istenen değişiklikleri yaptığınız için teşekkür ederiz. .............com URL'sini kapsamlı bir şekilde inceledikten sonra, bu sitede reklam sunumunu tekrar etkinleştirdik.
Sitenizde reklam sunumu geçici olarak devre dışı bırakıldığı için, reklamların sitenizde tekrar gösterilmeye başlaması 48 saat veya daha uzun bir süre gecikebilir. Sabrınız ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi
Selam Can,
Attığın mailin detaylarını benimle paylaşabilir misin? Hangi mail adresine attın, mailin içeriğine ne yazdın? Attığın mail adresinin uzantısı @banlanansiteadresi.com muydu?
Sağ ol.