merhabalar, açmış olduğumuz yeni video oyun blogunun reklam tanıtımı için 1.000 liralık bir Adwords kampanyası oluşturmayı düşünüyoruz ama açıkçası ben pek emin olamıyorum.
Sizce bu rakamla tanıtım anlamında iyi şeyler başarabilir miyiz arkadaşlar? Daha önce hiç böyle bir girişimde bulunmadım. Hep Adsense ile çalışmıştım bu yüzden bilmiyor oluşumu maruz görün.
Öncelikle adwords'ü hiç bilmeyen bir insan olarak 1000TL'yi heba edersiniz onu söylemek isterim. Adwords sistemini tam anlamıyla öğrenmem aylarımı aldı

Şuan bir çok firmaya destek vermeme rağmen, halen yeni yeni şeyler öğrendiğim oluyor. Adwords gerçekten çok büyük bir havuzdur. İnsanlar dışarıdan çok basit olarak görsede, bu sektörün büyüklüğüne şüphe yoktur bunu bilmenizi isterim.
1000TL'yi tam olarak nasıl kullanacağınızı bilmeyeceğiniz için büyük çoğunluğu boşa gidecektir düşüncesindeyim. O yüzden bu sektöre girmenizi tavsiye etmeyeceğim. Eğer reklam giderlerini arttırırsanız, aylık düzenli bir rakam verebilecekseniz direk bir adwords uzmanı ile anlaşma yapınız. Zaten çok uygun fiyatlara destek vermekteler. Sizin adınıza reklamlarınızı en iyi şekilde gösterime çıkartacaklardır.
Son olarak Adwords'ü bir css + html veya php gibi düşünmeyiniz. Onları oturur dinler ve uygulayarak öğrenirsiniz. Adwords tamamen deneme yanılma ve ciddi bir araştırmayla öğrenilecek bir sektördür. Bu deneme yanılmada çok ciddi rakamları hiçe saymanız gerekecek.
1000TL gibi bir bütceniz varsa kesinlikle girmenizi önermem. Yinede karar sizindir.