CtrlInformatics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MAC adresi en son ihtimal. Sanal makinalar ana sunucunun ip adresi ile çıkış yapıyor olabilir. Aklıma gelen tek ihtimal bu. Eğer hesaplara giriş yapılan IP adreslerini inceleyebiliyorsanız bir kontrol edin.

Hesaplar peş peşe açıldı ise IP bloğundanda şüphelenmiş olabilir.
Önceden başvurduğum adsense hesabı ile bu başvurumda kullanılan IP adresi farklı C Class'lardaymış. ( AAA.BBB.CCC.DDD - AAA.BBB.GGG.HHH)

Lokasyon aynı, server aynı ve IP'lerde bu yakınlıkta olunca ilişkilendirdi şak diye. Başka ortak noktaları yok yüzde 99 ihtimalle. Başka neden çözebilmiştir bir kaç saattir araştırıyorum bir sonuca erişemedim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:15:25 -->-> Daha önceki mesaj 04:12:32 --

victories adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Googlenin MAC adresinizi tespit edebilmesine teknik olarak imkan yok, MAC adresi yalnızca aynı ağda iseniz görülebilir.
Çok ilginç.

Gerek buralarda, gerek yabancı forumlarda çok yazılıp çizildi, Google'ın MAC bilgilerini kullandığı.

Konu hakkında teknik bilgi sahibi olmayınca ve bu tarz söylemler çok fazla olunca, malesef doğru kabul edilebiliyor..